ANKARA / ÇANKAYA - Millî Eğitim Vakfı Gökkuşağı Özel Eğitim İlkokulu

Yazarım Bilirsin!

Okulumuz  4 B sınıf öğretmeni  Serya BAZ ve öğrenciler   YAZARIM  BİLİRSİN! ..adlı eTwinning projesine katıldılar.  Proje ortakları ile  online  toplantı ile tanışıldı Aynı zamanda yapılacak etkinlikler belirlenerek,iş bölümü yapıldı.

PROJE HAKKINDA;

Pandemi döneminde öğrencilerin en çok okuma yazma becerilerinde gerilediklerini gözlemledik. Bu becerilerini geliştirmek ve kendilerini ifade edebilmelerine fırsat vermek için bu projeyi oluşturmaya karar verdik. Öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini projemizin bir diğer amacıdır. Projemizde öğrencilerin eğitsel başarılarını arttırmanın yanı sıra okuduğunu anlayan ve empati kurabilen bir nesil yetiştimeyi amaçlıyoruz. Biz bu projede öğrencilerimizden belirlediğimiz bir kitabı okuyup daha sonra o kitabı yorumlamalarını isteyeceğiz. Daha sonra öğrencilerimizden belirleyeceğimiz bir konuda kısa bir hikaye yazacaklar. Projenin sonunda bu hikayelerden bir kitap oluşturmayı istiyoruz.Veli izin belgelerini alarak projemize başlıyoruz.

Pandemi sonrasında öğrencilerimizi okuma yazama becerilerini geliştirecek bol etkinlikli bir yıl olmasını diliyorum.

24-04-202224-04-202224-04-202224-04-2022

Yayın: 29.10.2021 - Güncelleme: 13.02.2023 22:53 - Görüntülenme: 214